КАКТУСИ > Култивари и хибриди

Общи приказки за култивари и хибриди.

(1/6) > >>

scleri:
Едно магазинче с отдавна неъпдейтван каталог, но с разкошни снимки. Погледайте и поцъкайте с език и за трънчетата и за цените.
Адресчето - http://www.incrediblecactus.com/index.htm

Valyo:
Прав си приятелю за растенията - просто чудесни! (inlove) Що се отнася до цените - за тези видове и особено размери -съвсем нормални/ е, не съвсем, но 10-20 евро надолу стават/. ;) Казвам го това, защото аз се снабдявам основно от Тайланд с подобни растения, е с по-малки размери, и знам на какви цени ги купувам. А в България тези растения ако ги пуснеш в същото цифрово изражение, само че в лева, народът масово ще ореве орталъка. И това не е въпрос на стандарт - в Тайланд да не би да е по-висок отколкото при нас? Въпросът опира до рядкост на растението и  възраст. А растение в недобра кондиция никой не си и помисля да продава. Така или иначе се накефих на прекрасни растения. Е, те това е човек - пенсионер: седи си в къщи и си цъка сайтове,  които само главоболие и безсъние ще  докарат на тези, които ги разглеждат. :D

scleri:
Вальо, кажи ми че имаш и тая красота и тръгвам за Варна. Всъщност изобщо не съм сигурен дали това е астрофитумен култивар. Нямаше име. Беше в една страница с Астрофитуми и за това предположих че има нещо общо с орнатума.

Редкость...

Това беше на същата страничка.

Бесподобный !

zmei4o:
Аз бих добавил като хубава култиварска страница starastrophytum.com  (wasntme)
Продават се както семена така и растения. Проблема е, че минимума за поръчка е 100евро  :|

Valyo:
Приятелю, дори и да го нямам, домът ми и колекцията ми са отворени за теб! Е, вярно, нямам го това първото, но имам известни съмнения за родовата му принадлежност. Ако действително е от моите астрофитуми, то задължително е от орнатумите смесено със cv.Dinozaur. Вторият е мосторозна форма на Asterias V type в някоя от многообразните му разновидности. нищо особено ;)
P.S. А за идването към Варна...само се обади (call) и....рибена чорбичка, морска рибка, биричка  (beer) (happy)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Премини на пълна версия