ИНФОРМАЦИЯ > Информация за форума

Неизправности

(1/60) > >>

exotica:
Може би е добре да се обособи отделна тема за bug-ове (на български - неизправности). Защото има и ще има.

1. Съгласен съм с el pistolero - влачи се зареждането на всичко. Не е ужасно, но е досадно.

2. Пресен-пресен (може би е свързан с 1): Mozilla Firefox 10.0.2, всичко се случва в 1 сесия с 2 отворени под-прозореца. Създавам нова тема във форума в единия под-прозорец и написвам първото си съобщение в темата. Не го публикувам - стои си в текстовия редактор - искам да вложа цитат на друго мнение от друга тема. Във втория под-прозорец отивам на другата тема, от която искам да цитирам потребителското мнение. Давам "цитирай" и от новоотворения текстов редактор копирам с <Ctrl-A><Ctrl-C> всичко в текстовото поле. Връщам се в 1-вия под-прозорец, където съм оставил написано първото мнение от новата си тема и ААААААААААААА! - вместо написаното се е появило съдържанието на текстовия редактор от втория под-прозорец (това, което копирах, БЕЗ ДА СЪМ ГО ПУСНАЛ с <Ctrl-A><Ctrl-V> )! <Ctrl-Z> просто изпразни полето на текстовия редактор без да върне написаното от мен! Гадост! (puke)

3. При прегледа на мнението си открих, че няма муцуна за (puke)…

John Stalker:
Мда. За цялата тази гадост са виновни КлипбордЪт на твоята ОС и Проскубаната Изгоряла лисица.  (y) :D
Ако, че аз ползвам освен Хром и девълопърската версия на AUrora 12.0a2 (2012-02-11), не съм забелязвал за подобни отклонения.
Горещо препоръчам за ровене из интернетя - Google Chrome или Интернет Експлодър. Те поне са тествани за  Майкрософтските бози.

el pistolero:
Хаа аз лисицата не си я сменям... хрома, бакелита и алпаката не ме кефят хич, за африканското сафари и опретата да не говорим  (devil) 
Пък, ако имаше начин бих си ползвал все още Нетскейп Навигатор... ама го привършиха  немедленно (rofl) (rofl) (rofl)

John Stalker:

--- Цитат на: el pistolero в Февруари 24, 2012, 12:50:50 am ---Хаа аз лисицата не си я сменям, хрома, бакелита и алпаката не ме кефят хич, за африканското сафари и опретата да не говорим  (devil) 
Даже, ако имаше начин бих си ползвал Нетскейп Навигатор... ама го привършиха  немедленно (rofl) (rofl) (rofl)

--- Край на цитат ---

Логично е за бъговете които Андрей споменава да са виновни личното PC, ОС-та (или полуОС-ката) на която се карат, а не уебЪт или интернетя, нали? :) А ти като си 'лисичи' фен, си дръпни и ползвай Аврората, много по-лека е и има хиляди 'чипове' за поназнайващи из нея.  (beer)

exotica:
Хууде… Нали на форума му стои още итикетя, че е в процес на запускане. Пък да се драсне, че някога ще може да функционира добре на всеки съвременен броФсер…

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Премини на пълна версия