Беседа:Начална страница

От Българска Енциклопедия за Кактуси
Направо към: навигация, търсене

Може ли да се пипа по началната страница? В този ѝ вид е далеч от приветливост и лишена от облик и стил, а връзките "Трибове" и "Подсемейства" са неадекватни, при наличие на връзка "Класификация".

Технически погледнато всичко което имаш възможност да редактираш можеш да редактираш. За сега Началната страница не заключена. ;) Кажи сега каква е идеята ти за повишаване на приветливостта на фронталната? --John Stalker (беседа) 01:38, 29 май 2014 (EDT)

Нещо такова (пускам само текста без форматиране и връзки):

Добре дошли на страниците на Българската Енциклопедия за Кактуси!

Това е мястото, в което може да се търси, намери и прочете на български език информация за семейство Кактуси - от общата класификация до видови описания, общи насоки за отглеждане, както и допълнителна информация за автори в областта, източници, фотографии и др. Възприетата класификация на семейство Кактуси е тази на Международната Организация за Изучаване на Сукулентните Растения (IOS) в съответствие с The New Cactus Lexicon - последният всеобхватен труд, посветен на семейството.

Това е един проект, който е създаден, развива се и се поддържа от доброволци любители на кактуси, участници в най-големия специализиран форум за кактуси и други сукуленти в България.

Към настоящия момент проектът включва 0000 съдържателни страници.

Приятно ползване!

-звучи добре! --7george (беседа) 23:55, 1 юни 2014 (EDT)