Запис в блог

Кактус БГ | Проект за създаване на българско общество на любителите на кактуси > Блог > БГ Футбол > Шакич и Юга отпадат от плановете на Стипич за мача с Лудогорец

Шакич и Юга отпадат от плановете на Стипич за мача с Лудогорец

Двамата чужденци на ЦСКА, Амос Юга и Емануел Шакич, няма да бъдат в стартовия състав за гостуването на Лудогорец в първия кръг. Мачът в Разград е насрочен за тази неделя от 21:15 часа, съобщи Топспорт.

Юга и Шакич не участват в тренировките на отбора поради проблеми с петата. Изглежда малко вероятно те да бъдат включени дори в групата, която ще пътува за Разград, където отборът ще прекара време преди мача.

Треньорът Томислав Стипич и неговият щаб акцентират върху подробното анализиране на играта на Лудогорец в последните дни. Очаква се днес да стане ясно дали хърватинът ще се яви на пресконференция преди двубоя с „орлите“.

Също така, за мача с Лудогорец няма да играе и вратарят Густаво Бусато, който отбива още три мача от наказанието си. Неговото място под вратата ще заеме Иван Дюлгеров.

ЦСКА е наказан с лишаване от публика за мача в Разград, а Лудогорец възнамерява да приложи сериозни мерки, за да предотврати влизането на фенове на „червените“ на стадиона.